Hoppa till huvudinnehåll
Orientalisk tartine med hummus, Oh Mungoodburgare, grillad paprika, vegansk fetaost, mynta granatäpple

Orientalisk tartine med hummus, grillad paprika, vegansk fetaost, mynta granatäpple

Eftersom burgare från Oh Mungood har en kryddig smak av spiskummin, vitlök, cayenne, bockhornsklöver och koriander så passar dom sinnessjukt bra i orientaliska kombinationer. Ett nytt sätt att använda en burgare på är i denna öppna varianten. Vi lovar du kommer inte bli besviken! Recept från Oh Mungood!

15 min
Lunch
Förrätt

Ingredienser

4 portioner
4 stora skivor surdegsbröd
1 burk Hummus
1 paket Oh Mungood burgare
1 pkt fetaost (ex violife eller peas of heaven)
1 kruka mynta
1 granatäpple
  1. Stek surdegsskivorna krispiga i olja och lägg åt sidan
  2. Stek eller grilla burgarna tills de är krispiga på utsidan och krämiga på insidan. Ca 3 minuter på varje sida.  
  3. Ta ur kärnorna ur granatäpplet. 
  4. Strimla grillad paprika. (Det går bra att köpa färdig)
  5. Montera bröden med hummus i botten, grillad paprika, krispiga burgare ovanpå, smulad vegansk fetaost, massor av granatäpple och mynta.

På jakt efter mer vegoinspiration? Ladda ner vårt inspirationsmagasin - helt gratis! Det är fullt med tips, pepp, recept och sådant du behöver för att komma igång (eller fortsätta) med ditt vegovänliga liv. Du kan få det digitalt bara ett klick bort!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden