Hoppa till huvudinnehåll
Glutenfria bars dekorerade med cashewnötter.

Veganska glutenfria bars

Veganska och helt glutenfria bars med nötter! Energirika och perfekta att äta som uppladdning innan ett träningspass.

25 min
Glutenfritt
Efterrätt
Fika
Grundrecept

Ingredienser

2,25 dl riven kokos
2,25 dl mandlar
2,25 dl cashewnötter
4 msk mandelsmör eller jordnötssmör
3 msk raw agavesirap eller lönnsirap
2 msk vatten
  1. Mixa alla ingredienser i en matberedare. Om du vill ha dem mer krämig kan du blanda i lite mer vatten.
  2. Tryck sedan ut innehållet i en form av valfri storlek och skär ut i valfri form.
  3. Ställ in i kylen i minst 20 min.

Recept: Majja Malmsten

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden