Hoppa till huvudinnehåll
Oh Mungoods veganska och snabba grillspett

Oh Mungoods veganska och snabba grillspett

Visst lever grillspettet i våra hjärtan. Men man orkar inte alltid kladda och hacka en massa. Här är ett grillspett som passar perfekt för sommarstugans begränsade köksutbud och som går löjligt snabbt att göra. En riktig crowd pleaser! Recept från Oh Mungood!

15 min
Lunch
Middag

Ingredienser

2 portioner
1 frp Oh Mungood bits
8 st minipaprikor
1 ask coctailtomater
1 liten gul squash
1 liten grön squash
1 knippe färsklök
Olja
Lite flingsalt
  1. Tina bitsen (Då blir de lättare att trä på pinnen sen)
  2. Tänd grillen
  3. Hyvla squashen på längden med en osthyvel eller mandolin
  4. Skär salladslöken i större bitar
  5. Blanda gärna alla grönsaker i en stor skål med olja och lite flingsalt
  6. Sedan är det bara att börja montera grillspetten och slänga dom på grillen. Spetten är klara när grönsaker mjuknat och fått färg och bitsen är krispiga på utsidan och krämiga på insidan.
  7. Servera gärna med smashed potatoes

Ge bort mer vegoinspiration till någon du tycker om! Ladda ner vårt kostnadsfria inspirationsmagasin som är fullproppat med vegotips. Du lär dig om vegansk bakning, näring, hur du ska tänka kring barn & vego, smarriga recept och massor annat.

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden