Hoppa till huvudinnehåll

Verenas veganska cornflakeskonfekt

De här supergoda, veganska Cornflakeskonfekterna kommer från vår kollega Verena.

20 min
Efterrätt

Ingredienser

15 portioner
200 g mörk mjölkfri choklad
100 g kokosfett
150 g cornflakes (ca 1 liter)
60 g florsocker (1 dl)

1 plåt

  1. Smält kokosfettet och chokladen i en skål över kokande vatten.
  2. Dela cornflakesen i småbitar med händerna och blanda ner bitarna med florsockret i en skål.
  3. Häll ner den smälta chokladen och rör om väl.
  4. Klicka ut smeten på bakplåtspapper med en sked och ställ in plåten i kylskåpet i några timmar tills de har stelnat. Fantastiskt gott!

Ladda ner vårt nya inspirationsmagasin - helt kostnadsfritt!

Ladda ner

Prenumerera på vegobrevet

Håll dig uppdaterad om vad som händer här och i vegovärlden