Muffins

Muffins med blåbär. Foto: Pekka KoskenvoimaMuffins med blåbär. Foto: Pekka Koskenvoima
ca 20 stycken
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl sojagrädde
  • 2,5 dl socker
  • 1½ dl soja- eller havremjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
Valfria fyllningar
  • bär, riven mandelmassa, torkad frukt, hackad choklad

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ihop socker och grädde. Rör försiktigt ner resten av ingredienserna. Fyll muffinsformar till hälften och lägg i valfri fyllning. Grädda muffinsarna i 200 grader i ca 15 minuter.

Av Gabriella Terneborg den 19 mars 2009 Taggad med: Efterrätt, Istället för ägg

Liknande recept

Recept: Glutenfria bars
De är perfekt som mellanmål och är väldigt mättande.
En fantastiskt god och somrig tårta, där marängbottnar görs med kikärtsspad istället för ägg.
Härlig och vacker påsktårta!