Muffins

Muffins med blåbär. Foto: Pekka KoskenvoimaMuffins med blåbär. Foto: Pekka Koskenvoima
ca 20 stycken
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl sojagrädde
  • 2,5 dl socker
  • 1½ dl soja- eller havremjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
Valfria fyllningar
  • bär, riven mandelmassa, torkad frukt, hackad choklad

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ihop socker och grädde. Rör försiktigt ner resten av ingredienserna. Fyll muffinsformar till hälften och lägg i valfri fyllning. Grädda muffinsarna i 200 grader i ca 15 minuter.

Av Gabriella Terneborg den 19 mars 2009 Taggad med: Efterrätt, Istället för ägg

Liknande recept

Enkla nice cream recept från kokboken, Vardagsvego för alla, från Sofia Von Porat. Boken finns på Djurens Rätt shop och Adlibris bland andra.
Enkla nice cream recept från kokboken, Vardagsvego för alla, från Sofia Von Porat. Boken finns på Djurens Rätt shop och Adlibris bland andra.
En frisk efterrätt som passar vid alla tillfällen. Receptet kommer från kokboken Helt enkelt veganskt som finns exklusivt på Djurens Rätt shop.
En enkel rabarberpaj i vegansk tappning. Receptet kommer från kokboken Helt enkelt veganskt som finns exklusivt på Djurens Rätt shop.
En barnfavorit, okej en vuxenfavorit också. Passar fint till brunch eller en söndagsfrukost. Receptet kommer från kokboken Helt enkelt veganskt som finns exklusivt på Djurens Rätt shop.
Receptet kommer från den veganska Afternoon Tea- boken Pure Decadence skriven av Johanna Ståhl. Finns bland annat hos Bokus!
Recept: Glutenfria bars
De är perfekt som mellanmål och är väldigt mättande.
En fantastiskt god och somrig tårta, där marängbottnar görs med kikärtsspad istället för ägg.
Härlig och vacker påsktårta!
De revolutionerande kikärtsmarängerna - enkla och fantastiskt goda!