Muffins

Muffins med blåbär. Foto: Pekka KoskenvoimaMuffins med blåbär. Foto: Pekka Koskenvoima
ca 20 stycken
  • 150 g mjölkfritt margarin
  • 1 dl sojagrädde
  • 2,5 dl socker
  • 1½ dl soja- eller havremjölk
  • 4 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
Valfria fyllningar
  • bär, riven mandelmassa, torkad frukt, hackad choklad

Smält margarinet och låt det svalna. Vispa ihop socker och grädde. Rör försiktigt ner resten av ingredienserna. Fyll muffinsformar till hälften och lägg i valfri fyllning. Grädda muffinsarna i 200 grader i ca 15 minuter.

Av Gabriella Terneborg den 19 mars 2009 Taggad med: Efterrätt, Istället för ägg

Liknande recept

Recept: Glutenfria bars
De är perfekt som mellanmål och är väldigt mättande.
En fantastiskt god och somrig tårta, där marängbottnar görs med kikärtsspad istället för ägg.
Härlig och vacker påsktårta!
De revolutionerande kikärtsmarängerna - enkla och fantastiskt goda!
Recept: Kanelbullar
Det bästa receptet på veganska kanelbullar.
Recept: Chokladtårta
En god saftig kaka.
Mycket god och smaskig paj som rekommenderas.
Receptet kommer från Vadå vegan av Lisa Gålmark.
Recept: Chokladbollar
Klassiska chokladbollar.
Recept: Blåbärspaj
Serveras med vaniljsås eller vegoglass.