Huvudrätt

Recept: Cashewnötslängd med örtfyllning

Foto: Kent Jardhammar
Servera med någon sött, till exempel rödlöksmarmelad eller cumberlandsås.
Läs mer...

Recept: Carpaccio på tofu

Foto: Dominika Dados
Receptet kommer från våra goda vänner på Goodstore.
Läs mer...

Recept: Broccolisås

Foto: Zsuzsanna Kilian
En god sås till pasta eller potatis
Läs mer...

Recept: Belugalinssallad

Potatiskaka med belugalinssallad. Foto: Moa Pårup
God och enkel linsrätt.
Läs mer...

Recept: Bakade bönor i ugn

Foto: Moa Pårup
Bönor i ugn som passar perfekt till picknicken!
Läs mer...

Recept: Avokadosallad med färsk spenat

Färsk spenat. Foto: Nickster 2000/flickr
Passar bra som lunchsallad
Läs mer...

Recept: Auberginebollar

Auberginebollar. Foto: Gabriella Terneborg
Väldigt goda bollar, rekommenderas!
Läs mer...

Recept: Gratängen som låter fiskarna vara ifred i havet

En krämig tofugratäng serverad med ungsgratinerat potatismos.
En klassisk fiskrätt här i vegansk tappning.
Läs mer...

Recept: Biff à la Terneborg

Biff à la Terneborg med potatis och brunsås
Här kommer den klassiska Biff à la Lindström i en vegansk variant. Servera biffarna med brunsås och stekt potatis. En bit saltgurka passar också bra till.
Läs mer...

Recept: Kantarellsås med sojastrimlor

Sojastrimlor i kantarellsås garnerat med färska örter och små tomater, serverat på en rektangulär talrik intill en bädd av vitt ris
God kantarellsås som passar både till ris, potatis och pasta.
Läs mer...