London (2010)

glassGlass kan man bli sugen på denna soliga dag. Och om man råkar gå på just Timmermansgatan i Stockholm kan man snubbla på denna trevliga skylt. Jag fick den precis från en medlem som var ute och spatserade och hade sin mobilkamera med sig. Jag återkommer med exakt adress. Jag vet heller inte vad det är för sorts glass, antagligen Tofuline....men vem vet, det kan ju vara något alldeles nytt spännande...

PS. Om det är nån som undrar så har jag tyvärr inget nytt fantastiskt från London att rapportera. Tyvärr hann jag inte besöka nån matbutik för att kolla det aktuellt utbudet. Jag hann dock besöka Manna http://mannav.com/ och det var trevligt och gott. Mysigt område var det också, Primrose Hill. Egentligen hade jag tänkt äta på ett ställe som heter Eat and Two Veg på Marylebone High Street, men när jag kom fram hade den bommat igen. Så har du tänkt ta dig dit den närmsta framtiden så kolla upp den ordentligt innan du reser så du inte står där utanför när klockan är jättesent och du är jättehungrig...

På Heathrow innan jag reste hem åt jag på sushistället YO! Sushi, det var lite häftigt. De små sushirätterna åkte runt på ett rullande band mellan de avlånga borden. Tallrikarna var i olika färger beroende på vilket pris rätterna hade. Utöver dessa rullande kalla rätter kunde man beställa varma. Jag åt edamamebönor, en inte-så-god nudelrätt, en jättegod algrätt och en noristrut. Tyvärr fanns det inte så många kalla vegorätter just då på det rullande bandet. Stressig musik spelades i högtalarna, vilket jag tyckte var tokigt. Man (iaf jag) är ju redan rätt stressad på en flygplats, det hade varit trevligare med en lite lugnare sorts musik. Här kan ni se lite hur det såg ut på YO! Sushi.

Trevlig helg!

Av Gabriella Terneborg den 31 maj 2010

Senaste blogginläggen

GKR blir köttfri!
Göta Kanal Run inträffar den 30 juni till 4 juli 2017 och kommer från och med 2017 vara helt köttfri! Loppet börjar i Sjötorp och deltagarna springer ungefär ett marathon om dagen i fem dagar och når...
Vegokalendern 2016, Lucka 9
En enkel och god tillbehör, bönor i senapssås!  Ingredienser 4 dl kokta blandade bönorhackad rödlök Sås4 msk stark och söt senap1 msk socker1 msk vinäger1 dl olja1½ tsk örtsalt2 krm peppar...
Världens största hotellkedja slutar använda burägg
Hotellkedjan InterContinental Hotels Group tar nu ett globalt beslut om att sluta med ägg från hönor i bur. Beslutet är en överenskommelse med det internationella nätverket Open Wing Alliance, där...