London (2010)

glassGlass kan man bli sugen på denna soliga dag. Och om man råkar gå på just Timmermansgatan i Stockholm kan man snubbla på denna trevliga skylt. Jag fick den precis från en medlem som var ute och spatserade och hade sin mobilkamera med sig. Jag återkommer med exakt adress. Jag vet heller inte vad det är för sorts glass, antagligen Tofuline....men vem vet, det kan ju vara något alldeles nytt spännande...

PS. Om det är nån som undrar så har jag tyvärr inget nytt fantastiskt från London att rapportera. Tyvärr hann jag inte besöka nån matbutik för att kolla det aktuellt utbudet. Jag hann dock besöka Manna http://mannav.com/ och det var trevligt och gott. Mysigt område var det också, Primrose Hill. Egentligen hade jag tänkt äta på ett ställe som heter Eat and Two Veg på Marylebone High Street, men när jag kom fram hade den bommat igen. Så har du tänkt ta dig dit den närmsta framtiden så kolla upp den ordentligt innan du reser så du inte står där utanför när klockan är jättesent och du är jättehungrig...

På Heathrow innan jag reste hem åt jag på sushistället YO! Sushi, det var lite häftigt. De små sushirätterna åkte runt på ett rullande band mellan de avlånga borden. Tallrikarna var i olika färger beroende på vilket pris rätterna hade. Utöver dessa rullande kalla rätter kunde man beställa varma. Jag åt edamamebönor, en inte-så-god nudelrätt, en jättegod algrätt och en noristrut. Tyvärr fanns det inte så många kalla vegorätter just då på det rullande bandet. Stressig musik spelades i högtalarna, vilket jag tyckte var tokigt. Man (iaf jag) är ju redan rätt stressad på en flygplats, det hade varit trevligare med en lite lugnare sorts musik. Här kan ni se lite hur det såg ut på YO! Sushi.

Trevlig helg!

Av Gabriella Terneborg den 31 maj 2010

Senaste blogginläggen

En gammal trotjänare
Jag tänkte skriva några rader om vår trotjänare häftet "Vägen till Vegoland". Den har hängt med i många år och jag har sparat varje formmässigt förändrad upplaga, det är rätt kul. Vi är uppe i 8...
På sista refrängen
Jag har inte så många blogginlägg kvar att skriva. Den 9 december slutar jag nämligen på Djurens Rätt. Efter 24 år är det dags för mig att dra vidare. Nu medan jag håller på och rensar upp och gör i...
Wake up!
Nu rapporteras det stort att lupinprotein är möjligt att göra korv och glass av. Skitbra! Men detta visste ju vi om sedan länge. Lupinglassen skrev jag om redan den 24 augusti 2011. 2011 alltså....